Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei.

Povestea noastră

Pitufo Kids a luat naștere din dorința de a apropia publicul de o modă pentru copii atemporală, caracterizată de un stil clasic și elegant. De acum, stilul celor mici de azi va fi apreciat și peste ani de generațiile viitoare.  

Viața micuților este plină de evenimente: începând chiar de la plecarea acasă de la maternitate, sau participarea la evenimente de amploare precum o nuntă, și mai ales momentul sfânt al creștinării și dedicării micuților prin actul botezului. Noi ne asigurăm că aceste momente vor fi memorate pe viitor prin ținutele ce le prezentăm, care nu vor fi afectate estetic de trecerea timpului, și astfel le convertim în amintiri cu adevărat speciale. Prezentăm linii clasice, care nu se demodează și care pot trece de la o generație la alta și prețuite ca o bijuterie de familie.  

Fiecare articol care poate fi întâlnit pe pagină a fost atent selectat pentru a împlini cele mai înalte standarde de confort, calitate și pentru a respecta protocolul vestimentar al evenimentelor. Am ales să venim cu o alternativă la ceea ce se găsește pe piața din România: inspirată de evenimentele și aparițiile familiei regale, moda prezentată de Pitufo Kids va fi întodeauna o alegere înțeleaptă.  

Pitufo Kids este o afacere mică de familie din Transilvania, ce încurajează producția la scală mică și micile afaceri, prin comercializarea hăinuțelor confecționate artizanal.

Vă oferim produse confecționate în Spania cu materiale de înaltă calitate, care nu sacrifică stilul sau confortul, create artizanal, respectând o tradiție lungă de zeci de ani. 

Comenzile vin frumos ambalate și prezentabile, ideale pentru a fi oferite cadou.  

Fiecare comandă primită de la voi, ne provoacă bucurie. Vă mulțumim din suflet pentru susținere și pentru încrederea acordată.

Familia Oros, Pitufo Kids

De la clienții noștri adunate...

Size Guidelines

Coșul de cumpărături (0)

Coș